Προϊοντα

SCHRAMMEK

Η Γερμανική εταιρεία Dr Med Chr Schrammek φυτοκαλλυντικών με βάση τα βότανα ιδρύθηκε το 1950 από την δερματολόγο αλλεργιολόγο Dr Christine Schrammek.

Ήταν το πρώτο εντελώς φυτικό πίλινγκ φυτοκρυστάλλων των 5 ημερών με την ονομασία Green Peel Deep Phytopiling. Και παραμένει αφού η μοναδική του σύνθεση από βότανα είναι πατενταρισμένη.

Τα ηνία της εταιρείας κατόπιν ανέλαβε η κόρη της κλινική δερματολόγος αλλεργιολόγος Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio, δημιουργώντας παράλληλα μία νέα μοναδική σειρά δερμοκαλλυντικών κλασσικής αισθητικής ,μία ολιστική σειρά προϊόντων φροντίδας δέρματος που αναπτύχθηκε κάτω από δερματολογική μελέτη και προοπτική.

Ιατρικά εμπνευσμένη – αποτελεσματική και με θεραπευτική δράση οι νέες σειρές καλλυντικών καμπίνας και μεταπώλησης αντιμετωπίζουν κάθε δύσκολο περιστατικό προσφέροντας γρήγορο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις αγωγές υγιούς δέρματος.

Για περισσότερα από 55 χρόνια η βραβευμένη Dr med . Christine Schrammek Kosmetik ερευνά και εργάζεται για τα δέρματα που χρειάζονται ουσιαστική φροντίδα.