Therapy

GREEN PEEL®

Green Peel Christine Schrammek

Το GREEN PEEL® είναι μια θαυμάσια 100% φυσική και ισχυρή θεραπεία περιποίησης του δέρματος.

Το GREEN PEEL® είναι το Νο1 φυτικό peeling παγκοσμίως!

Δημιουργήθηκε πριν 60 χρόνια από την Dr. Med. Christine Schrammek, η οποία ανέπτυξε το φυτικό μίγμα.

Το GREEN PEEL® θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:

  • Σμηγματορροϊκά δέρματα, ακνεϊκά δέρματα, δέρματα με διεσταλμένους πόρους
  • Ακάθαρτα δέρματα, κυστική ακμή, σημάδια ακμής
  • Ουλές (που προκαλούνται από ακμή, ατυχήματα, εγκαύματα κτλ.)
  • Δέρματα με πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, χαλάρωση
  • Ώριμα ή Φωτογηρασμένα δέρματα
  • Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προέλευσης, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κ.α)
  • Χαλάρωση δέρματος στο σώμα (περιοχή κοιλιάς, γλουτών, μηρών, χεριών κ.α)
  • Ραγάδες/Ραβδώσεις (μετεφηβικές, μετά από εγκυμοσύνη ή αυξομείωση βάρους)

 

Έχοντας 3 διαφορετικά επίπεδα GREEN-PEEL® μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε την κατάλληλη αγωγή σύμφωνα με το δέρμα και την ανάγκη που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε.

 

GREEN-PEEL® FRESH UP – ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ! Προκαλεί ήπια απολέπιση

GREEN-PEEL® ENERGY - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ! Προκαλεί μέτρια απολέπιση

GREEN-PEEL® CLASSIC - ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ! Προκαλεί βαθιά απολέπιση

Το GREEN PEEL® της Dr Christine Schrammek είναι το μοναδικό παγκοσμίως φυτικό peeling το οποίο με φυσικό και ασφαλή τρόπο αναπλάθει το δέρμα και απομακρύνει τις βλάβες του. Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην Αισθητική δερματολογία καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμία απολύτως παρενέργεια!

ΦΥΤΙΚΟ PEELING – Μαρία Πλιόγκου

 

Τεχνική

Το GREEN PEEL® της Dr. med Christine Schrammek είναι μία μίξη 11 αποξηραμένων βοτάνων (ρίγανη, χαμομήλι, πανσές, κατηφές, σπιρουλίνα, Horsetail και άλλα), φύκια πλούσια σε ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες τα οποία εφαρμόζονται με ειδική τριβή ακριβώς στη περιοχή που παρουσιάζει ατέλειες. Η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένη αισθητικό-κοσματολόγο ή γιατρό. Η τριβή αυτή επιτρέπει στα βότανα να διεισδύσουν στο βάθος της επιδερμίδας και να θρέψουν εντατικά το δέρμα για 3 ημέρες με βιταμίνες, ολιγοστοιχεία και αμινοξέα τα οποία επιτρέπουν τη μέγιστη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών καθώς και την εξυγίανση των εκκρίσεών του.

Μετά το πέρας του τρίτου 24ωρου, τα βότανα εξέρχονται από το δέρμα συμπαρασύροντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος.

Αυτό προκαλεί αποφλοίωση και απομάκρυνση των νεκρών και κατεστραμμένων ιστών.

Το επίπεδο της αποφλοίωσης εξαρτάται άμεσα από την επιλογή της αισθητικού σύμφωνα πάντα με το δέρμα και το πρόβλημα του ατόμου που εφαρμόζουμε το φυτικό peeling.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μία εξατομικευμένη θεραπεία σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου.

Το τελικό αποτέλεσμα μιας εφαρμογής φαίνεται

  • 10 ημέρες μετά από ένα Fresh Up
  • 20 ημέρες μετά από ένα Energy
  • 30 ημέρες μετά από ένα Classic
Κάθε πότε εφαρμόζεται το GREEN-PEEL® 

Το GREEN PEEL® μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως οξέα ή άλλα χημικά απολεπιστικά π.χ. δερμοαπόξεση,. Το GREEN PEEL® έχει πολλαπλάσια θετικά αποτελέσματα σε μόλις 5 ημέρες. Δύσκολα προβλήματα θα χρειαστούν επαναληπτικές θεραπείες. Συχνότητα

  • GREEN PEEL® Fresh Up – Γίνονται κάθε 10 ημέρες
  • GREEN PEEL® Energy – Γίνονται κάθε 15-20 ημέρες
  • GREEN PEEL® Classic – Γίνονται κάθε 30 ημέρες

 

Από ποια ηλικία μπορώ να ξεκινήσω το GREEN-PEEL® 

Το Green Peel® είναι ένας απόλυτα φυσικός, φυτικός και υγιής τρόπος ανάπλασης δέρματος. Μπορεί να ξεκινήσει τις εφαρμογές, ακόμη και στην εφηβική του ηλικία, 15-16 χρόνων.

Πως θα είναι το δέρμα μετά την εφαρμογή του Green Peel®

Αμέσως μετά την εφαρμογή, το δέρμα εμφανίζεται πολύ λίγο ερυθρό, όπως όταν βγαίνουμε στον ήλιο, όχι παραπάνω, λαμπερό και σφριγηλό. Για την ακρίβεια η εικόνα του είναι πολύ καλύτερη από πριν. Κάθε φορά που αγγίζουμε το δέρμα αισθανόμαστε μικρά τσιμπιματάκια, αυτά είναι τα βότανα που μπήκαν στο δέρμα. Η αίσθηση αυτή μειώνεται και υποχωρεί τελείως όσο περνάει η ώρα. Το δέρμα είναι φωτεινό και λαμπερό για 3 ημέρες. Την 4η ημέρα ξεκινάει το ξεφλούδισμα γύρω από το στόμα και επεκτείνεται σιγά σιγά στα μάγουλα το μέτωπο, το λαιμό και τη γραμμή των μαλλιών. Ποτέ δεν απομακρύνουμε με το χέρι μας τις φλουδίτσες δέρματος που απολεπίζονται. Το δέρμα τις διώχνει μόνο του όταν είναι έτοιμο.

Πως πρέπει να περιποιούμαι το δέρμα μου αυτές τις μέρες

Πρέπει να αποφεύγουμε τον ήλιο. Καλό είναι να μην πλένουμε με νερό το πρόσωπο γιατί θα ξεβγάλουμε τα βότανα και θα μειώσει το αποτέλεσμα. Δεν χρησιμοποιούμε άλλα καλλυντικά παρά μόνο τα ειδικά προϊόντα του GREEN PEEL® ακριβώς με τον τρόπο που θα σου εξηγήσει η αισθητικός σου. Δεν απομακρύνουμε με το χέρι σου τις φλουδίτσες δέρματος που απολεπίζονται. Το δέρμα τις διώχνει μόνο του όταν είναι έτοιμο.

Το GREEN PEEL® συνοδεύεται από συγκεκριμένα προϊόντα, ειδικά αναπλαστικά, ρυθμιστικά, ενυδατικά, καταπραϋντικά και προστατευτικά. Άλλα προϊόντα μπορούν να δημιουργήσουν στο δέρμα αντίδραση ή πολύ απλά να μας μειώσουν το αποτέλεσμα. Συστατικά όπως η αλκοόλη τα αιθέρια έλαια ή οι ισχυρές βιταμίνες μπορούν να ερεθίσουν πολύ το δέρμα. Το GREEN PEEL® είναι μία σοβαρή αγωγή με σκοπό να απομακρύνει βλάβες από το δέρμα και να βελτιώσει ουσιαστικά την εικόνα του. Το ταχύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την εξειδικευμένη σειρά .Άνετα και χωρίς κανένα φόβο αντίδρασης.